The Fact About کلاس طراحی لباس That No One Is Suggesting

از نکات جالبی که در مورد شغل طراحی لباس وجود دارد این است که برای شروع و ورود به بازار کار طراحی لباس نیاز به سرمایه اولیه خاصی جز هزینه تبلیغات ندارید و علاوه‌بر آن در ابتدای ورود به بازار طراحی لباس و صنعت مد و پوشاک نیازی به یک دفتر کار شخصی هم نیست.

حتی کسانی که قصد ادامه تحصیل در این حوزه را دارند می توانند با شرکت در دوره آموزش طراحی مد و لباس تصویرگران پویا اندیش آماده حضور در مقاطع بالاتر شوند.

مدرسین دوره آموزش طراحی لباس آموزشگاه پیشکسوتان از طراحان برجسته فعال در بازار کار مد و لباس کشور می‌باشند.

اساتیدی که در این آموزشگاه طراحی لباس تدریس می‌کنند.رابطه خود را تا انتهای دوره با شما حفظ خواهند کرد.و به طور مداوم می‌توانید از راهنمایی‌های آن‌ها برای رفع اشکالات خود بهره ببرید.

برای هنرجویانی که می خواهند طراحی لباس را بصورت حرفه ایی فراگیرند و آن را بصورت شغل دنبال کنند:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

الان یکسال و نیم هست که به طور پیشرفته با چند تا مزون همکاری میکنم . ایده هام رو از طراح های آفریقا میگیرم . آروزهای بزرگی دارم برای آینده خودم در رشته طراحی لباس که حتما عملی میشه.

قصدم از گذروندن ادوره طراحی لباس یادگیری و ثبت برند شخصی خودم بود.

جایی که قصد دارید خط خود را بفروشید بر روی ایده به کار رفته در طرح ها تاثیر می گذارد.

در مجموع طراحی، اعم از طراحی جواهرات ، کفش ، لباس یا لوازم جانبی، نیاز به ارتباط قوی با دیگر افراد دارد.

ولی میتونی داخل کنکور هم شرکت کنی من میخوام تربیت معلم بخونم طراحی دوخت بخونم چون شرکت طراحی مد لباس خیلی کم هست و بنظر من برای معتبرترین کلاس طراحی لباس تهران استخدام شدن نیاز به پارتی ‌‌داره

حتی کلاس های تاریخ مد نیز می تواند به الهام بخشیدن به طراحی شما کمک کند. با مطالعه فشن شوها و مجلات فعلی با آخرین روند مد آشنا شوید.

و ارتباط شما با این اساتید با تجربه و حرفه ای تنها محدود به زمان شرکت در این دوره طراحی لباس نمی‌شود و حتی بعد از اتمام کلاس طراحی لباس نیز می‌توانید برای رفع ابهامات و مشکلات خود با این اساتید در ارتباط باشید.و از کمک آن‌ها استفاده کنید.

 بازار هدف خود را به وضوح تعریف کنید. سن، جمعیت شناسی، مرحله زندگی، شغل، عادات خرج کردن، دوست داشتن ها، دوست نداشتن ها، شخصیت، فعالیت ها، ارزش ها و سیستم های اعتقادی را در نظر بگیرید. هر چه دقیق تر باشید، بهتر است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *